TWIN OAKS bananenpaktas Explorer
NIEUW
/

TWIN OAKS

bananenpaktas Explorer

22.90
EUR

€ 22,90

1 4.0
Kleurcode

Leverbaar

Aantal
Artikelbeschrijving
Waterafstotende bananenpaktas met rits en fleeceonderkant om het zadel te beschermen en de paardenrug te ontlasten. D.m.v. verstelbare lijnen aan de zadelriem vast te maken. Met twee buitenzakken voor drinkflessen, een verstelbare riem om jassen vast te maken. Totale lengte binnen 50 cm, buiten 80 cm. Tassen 20 x 10 cm. ritslengte 50 cm.

Artikelnr: 182712--F

Eigenschappen

Waterafstodend Waterafstotend
We onderscheiden twee begrippen: waterdicht en waterafstotend. De mate van waterdichtheid is afhankelijk van de manier waarop het water inwerkt op het materiaal. Daarnaast spelen ook de duur van blootstelling aan water en druk op het materiaal (door wind, rugzak of drager zelf) een rol. Een materiaal dat waterafstotend is, kan vochtigheid en korte miezerregen goed weerstaan, omdat de watermoleculen dankzij de geïmpregneerde buitenkant verdampen. Op die manier kan vocht, bijvoorbeeld door wind of externe druk, niet doordringen in de stof. Regelmatig impregneren van de stof behoudt de waterafstotende eigenschappen.
Reviews 1

Artikelbeoordeling tot artikel bananenpaktas Explorer

Totaaloordeel: 4.0
Anzahl: 1 Beoordelingen
 
100% van de 1 gegeven beoordelingen was positief.
Klantenbeoordeling van 2.10.2019
handige zadeltas, prijs in verhouding enig minpuntje is dat het makkelijker zou zijn met kleine haakjes om ze vast te klikken.

Bijpassende artikelen