STONEDEEK regendeken Forrest
NIEUW
/

STONEDEEK

regendeken Forrest

89.90
EUR

€ 89,90

Kleurcode
Maat

Leverbaar

Aantal
Artikelbeschrijving
Waterdicht, ademend regendeken met highneck voor Westernpaarden. Zeer scheurvast (1680 Denier). Waterkolom 3.000 mm. Binnenin is het deken voorzien van een gladde nylonvoering: voorkomt schuurplekken en haarbreuk, de vacht blijft glad en glanzend. Met dubbele borstsluiting (T-sluiting) en kruissingels. 100 % polyester.

Artikelnr: 183209-135-RF

Eigenschappen

Waterdicht Waterdicht
Stoffen gelden volgens de Europese norm EN 343 als waterdicht vanaf een waterkolom van 1300mm/m²/24h. Een waterkolom van 1000mm/m² betekent dat een met water gevulde cylinder van 1 meter hoog 24 uur op de stof geplaatst kan worden voordat het water doordringt. Naast de waterkolom zijn vooral de stevigheid en kwaliteit van het membraan en de afwerking van de waterdichte naden en ritssluitingen van belang. Deze moeten gelamineerd en goed afgedicht zijn.
Ademend Ademend
Ademende eigenschap betekent dat chemische vezels of natuurlijke vezels de lichaamseigen waterdampen laten ontsnappen. Ademende textielen zorgen voor een snelle opdroging al tijdens het gebruik en voorkomen daardoor zowel een oververhitting van het lichaam onder de textielen alsook een afkoeling door het vocht.
1680 DEN 1680 DEN
Denier is een maateenheid die de verhouding van massa tot lengte aanduidt. Anders gezegd: denier is de eenheid die de dikte aangeeft van de draad of het garen wat voor een bepaald materiaal gebruikt is. Hoe groter / hoger het getal voor denier is, des te dikker of sterker is ook het materiaal.
Reviews

Artikelbeoordeling tot artikel regendeken Forrest

Totaaloordeel: 0.0
Anzahl: 0 Beoordelingen
 
0% van de 0 gegeven beoordelingen was positief.

Bijpassende artikelen