Felix Bühler Outdoor-Walker Lyana II, 100 g
NIEUW
/

Felix Bühler

Outdoor-Walker Lyana II, 100 g

89.90
EUR

€ 89,90

Kleurcode
Maat

Leverbaar

Aantal
Artikelbeschrijving
Multifunctioneel winter-stapmolen- en bewegingsdeken van waterdicht en ademend materiaal (100 g wattering, 600 denier, waterkolom 3.000 mm). Beschermt nier- en rugbereik, zonder de beweging te beperken dankzij een grote uitsparing vooraan. Met knuffelzachte teddyfleece-kraag om schuurplekken te voorkomen. Beschermende onderlegging uit chloropreen rubber op de borst onder de klittenbandsluiting. Reflecterende details. Gladde voering, kruissingels en staartkoord voor optimale houvast. 100 % polyester.

Artikelnr: 422391-125-GL

Eigenschappen

100 g 100 g
Vulling van het deken in gram.
600 DEN 600 DEN
Denier is een maateenheid die de verhouding van massa tot lengte aanduidt. Anders gezegd: denier is de eenheid die de dikte aangeeft van de draad of het garen wat voor een bepaald materiaal gebruikt is. Hoe groter / hoger het getal voor denier is, des te dikker of sterker is ook het materiaal.
Waterdicht Waterdicht
Stoffen gelden volgens de Europese norm EN 343 als waterdicht vanaf een waterkolom van 1300mm/m²/24h. Een waterkolom van 1000mm/m² betekent dat een met water gevulde cylinder van 1 meter hoog 24 uur op de stof geplaatst kan worden voordat het water doordringt. Naast de waterkolom zijn vooral de stevigheid en kwaliteit van het membraan en de afwerking van de waterdichte naden en ritssluitingen van belang. Deze moeten gelamineerd en goed afgedicht zijn.
Ademend Ademend
Ademende eigenschap betekent dat chemische vezels of natuurlijke vezels de lichaamseigen waterdampen laten ontsnappen. Ademende textielen zorgen voor een snelle opdroging al tijdens het gebruik en voorkomen daardoor zowel een oververhitting van het lichaam onder de textielen alsook een afkoeling door het vocht.
Teddy fleece Teddy fleece
Dit product bestaat volledig of gedeeltelijk uit imitatiebont.
Reviews

Artikelbeoordeling tot artikel Outdoor-Walker Lyana II, 100 g

Totaaloordeel: 0.0
Anzahl: 0 Beoordelingen
 
0% van de 0 gegeven beoordelingen was positief.