Felix Bühler full grip softshell rijbroek Carolina
/

Felix Bühler

full grip softshell rijbroek Carolina

99.90
EUR

€ 99,90

1 3.0
Kleurcode
Maat

Leverbaar

Aantal
Artikelbeschrijving
Nieuwe heerlijk warme softshell damesrijbroek voor een meerdraagcomfort. Goede pasvorm! Comfortabele warme binnenkant, winddicht en waterafstotend. Het softshellmateriaal is makkelijk te onderhouden en blijvend elastisch. Felix Bühler logo op de achterzak, contrastnaden, flexibele enkelafsluiting, elastische band en 2 steekzakken voor en achter. Buitenkant 84 % polyamide, 16 % polyuretaan. Binnenkant 93 % polyester, 7 % polyuretaan.

Artikelnr: 810368-72-A

Maatlabel
Eigenschappen

Waterafstodend Waterafstotend
We onderscheiden twee begrippen: waterdicht en waterafstotend. De mate van waterdichtheid is afhankelijk van de manier waarop het water inwerkt op het materiaal. Daarnaast spelen ook de duur van blootstelling aan water en druk op het materiaal (door wind, rugzak of drager zelf) een rol. Een materiaal dat waterafstotend is, kan vochtigheid en korte miezerregen goed weerstaan, omdat de watermoleculen dankzij de geïmpregneerde buitenkant verdampen. Op die manier kan vocht, bijvoorbeeld door wind of externe druk, niet doordringen in de stof. Regelmatig impregneren van de stof behoudt de waterafstotende eigenschappen.
Windafstotend Windafstotend
Het water- en windafstotend softshellmateriaal biedt bescherming tegen de koude gevoelstemperatuur (windchill) door wind. De convectieve afvoer van lichaamswarmte veroorzaakt een snellere verdamping. Door de koude wind kan de huid vervolgens niet snel genoeg weer op temperatuur komen, waardoor de huid gaat afkoelen. Softshellmateriaal zonder membraan is meer ademend, maar in mindere mate waterafstotend. Wie meerdere uren door de regen onderweg is, kan het beste een waterdichte regenjas nemen. De naden van de windafstotende textielen zijn niet getapet of gelast, waardoor deze aan efficiëntie verliezen.
Ademend Ademend
Ademende eigenschap betekent dat chemische vezels of natuurlijke vezels de lichaamseigen waterdampen laten ontsnappen. Ademende textielen zorgen voor een snelle opdroging al tijdens het gebruik en voorkomen daardoor zowel een oververhitting van het lichaam onder de textielen alsook een afkoeling door het vocht.
Reviews 1

Artikelbeoordeling tot artikel full grip softshell rijbroek Carolina

Totaaloordeel: 3.0
Anzahl: 1 Beoordelingen
 
0% van de 1 gegeven beoordelingen was positief.
Klantenbeoordeling van 13.7.2018
Jammer dat ze gewatteerd was

Bijpassende artikelen