Felix Bühler rijbroek Teresa met kniegrip
/

Felix Bühler

rijbroek Teresa met kniegrip

59.90
EUR

€ 59,90

In plaats van € 74,90
2 4.5
Kleurcode
Maat

Leverbaar

Aantal
Artikelbeschrijving
Mooie damesrijbroek met kniegrip. Flexibele enkelafsluiting. Van waterafstotend, ademend, elastisch en makkelijk te onderhouden duurzaam materiaal. 2 steekzakken voor- en achteraan. Felix Bühler logo op de achterzak. 93 % nylon en 7 % elastaan.

Artikelnr: 810517-36-NV

Maatlabel
Eigenschappen

Waterafstodend Waterafstotend
We onderscheiden twee begrippen: waterdicht en waterafstotend. De mate van waterdichtheid is afhankelijk van de manier waarop het water inwerkt op het materiaal. Daarnaast spelen ook de duur van blootstelling aan water en druk op het materiaal (door wind, rugzak of drager zelf) een rol. Een materiaal dat waterafstotend is, kan vochtigheid en korte miezerregen goed weerstaan, omdat de watermoleculen dankzij de geïmpregneerde buitenkant verdampen. Op die manier kan vocht, bijvoorbeeld door wind of externe druk, niet doordringen in de stof. Regelmatig impregneren van de stof behoudt de waterafstotende eigenschappen.
Ademend Ademend
Ademende eigenschap betekent dat chemische vezels of natuurlijke vezels de lichaamseigen waterdampen laten ontsnappen. Ademende textielen zorgen voor een snelle opdroging al tijdens het gebruik en voorkomen daardoor zowel een oververhitting van het lichaam onder de textielen alsook een afkoeling door het vocht.
Reviews 2

Artikelbeoordeling tot artikel rijbroek Teresa met kniegrip

Totaaloordeel: 4.5
Anzahl: 2 Beoordelingen
 
100% van de 2 gegeven beoordelingen was positief.
Klantenbeoordeling van 4.8.2020
Hele gezin heeft nu deze rijbroek in donker blauw en wit. Echt top voor een gunstige prijs.
Klantenbeoordeling van 21.3.2019
Hele fijne broek! Paste direct geweldig en zit fantastisch zacht. Ook na veelvoudig gebruik blijft de kwaliteit tot nu toe onveranderd.

Bijpassende artikelen