Equilibre thermo rijbroek Soft Touch Flex met zitvlak
/

Equilibre

thermo rijbroek Soft Touch Flex met zitvlak

49.90
EUR

€ 49,90

In plaats van € 89,90
1 5.0
Kleurcode
Maat

Slechts 1 op voorraad

Aantal
Artikelbeschrijving
Zeer aangename broek in 2 kleurige warme winteruitvoering. Windafstotend en met comfortabele, aangenaam zachte binnenkant. Het materiaal is duurzaam elastisch, vormvast en isolerend. Elastische boord met riemlussen. Groot draagcomfort door stretch zitvlak. 70 % polyamide, 22 % viscose, 8 % elastaan.

Artikelnr: 810509-40-S

Maatlabel
Eigenschappen

Waterafstodend Waterafstotend
We onderscheiden twee begrippen: waterdicht en waterafstotend. De mate van waterdichtheid is afhankelijk van de manier waarop het water inwerkt op het materiaal. Daarnaast spelen ook de duur van blootstelling aan water en druk op het materiaal (door wind, rugzak of drager zelf) een rol. Een materiaal dat waterafstotend is, kan vochtigheid en korte miezerregen goed weerstaan, omdat de watermoleculen dankzij de geïmpregneerde buitenkant verdampen. Op die manier kan vocht, bijvoorbeeld door wind of externe druk, niet doordringen in de stof. Regelmatig impregneren van de stof behoudt de waterafstotende eigenschappen.
Winddicht Winddicht
Een membraan zorgt voor een licht waterafstotende windbescherming. Het winddichte softshellmateriaal biedt een optimale bescherming tegen het windchill effect (gevoelstemperatuur). De convectieve afvoer van lichaamswarmte veroorzaakt een snellere verdamping. Door de koude wind kan de huid vervolgens niet snel genoeg weer op temperatuur komen, waardoor de huid gaat afkoelen. Softshellmateriaal zonder membraan is meer ademend, maar in mindere mate waterafstotend. Wie meerdere uren door de regen onderweg is, kan het beste een waterdichte regenjas nemen.
Ademend Ademend
Ademende eigenschap betekent dat chemische vezels of natuurlijke vezels de lichaamseigen waterdampen laten ontsnappen. Ademende textielen zorgen voor een snelle opdroging al tijdens het gebruik en voorkomen daardoor zowel een oververhitting van het lichaam onder de textielen alsook een afkoeling door het vocht.
Reviews 1

Artikelbeoordeling tot artikel thermo rijbroek Soft Touch Flex met zitvlak

Totaaloordeel: 5.0
Anzahl: 1 Beoordelingen
 
100% van de 1 gegeven beoordelingen was positief.
Klantenbeoordeling van 3.1.2018
Prima kealiteit. Zit uitstekend, en ook na drie keer wassen nog perfekt.

Bijpassende artikelen